Logo

Entree van Valkenburg

Gelegen op slechts een steenworp afstand van het oude dorpscentrum van Valkenburg en gunstig gepositioneerd nabij de N206, biedt ’t ValkenTij een unieke woonervaring in het
hart van Zuid-Holland.

Ligging

’t ValkenTij bevindt zich naast het pittoreske oude dorpscentrum van Valkenburg, waar geschiedenis en moderniteit samenkomen. Verken de geplaveide straten, geniet van de rust en proef de sfeer van een rijke historie. De locatie van ’t ValkenTij biedt het beste van twee werelden: de rust van een traditioneel dorp en de nabijheid van alle moderne voorzieningen.

Voorzieningen

Binnen ’t ValkenTij worden moderne woningen gerealiseerd die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van comfort en duurzaamheid. Geniet van ruime en lichte interieurs, hoogwaardige afwerkingen en een gemeenschapsgevoel dat de essentie van Valkenburg weerspiegelt. De omgeving biedt tevens diverse voorzieningen, zoals basisscholen, winkels en recreatiemogelijkheden, waardoor ’t ValkenTij de ideale plek is om thuis te komen.

Centraal gelegen

Met de nabijheid van de N206 is ’t ValkenTij uitstekend bereikbaar met de auto. Dit maakt het gemakkelijk om naar omliggende steden zoals Leiden te reizen. Of u nu werkt in de stad of de voorkeur geeft aan de rust van het dorp, de ligging van ’t ValkenTij biedt de flexibiliteit die u zoekt. Ook voor ontspanning woont u hier gelegen, met het strand van Katwijk aan Zee op korte afstand.

Logo marker