Logo
Afbeelding bij nieuwsbericht

Start Verkoop op 5 november

Zoals beloofd zouden wij een definitieve datum communiceren voor de Start Verkoop van ’t ValkenTij. Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat op dinsdag 5 november de verkoop om 10:00 uur online van start gaat. Vanaf dat moment is de verkoopdocumentatie beschikbaar op de website. Bij de Start Verkoop, schrijft u zich digitaal in via hetzelfde account dat u ook tijdens de Presale heeft gebruikt voor de woning(en) van uw voorkeur. Indien u nog geen account hebt aangemaakt dient u eerst een account aan te maken. Daarmee schrijft u zich dan definitief in. De inschrijving voor de verkoop sluit op maandag 25 november om 23:59 uur.

Aan de hand van deze definitieve inschrijving worden na de sluitingsdatum de woningen toegewezen. De toewijzing verloopt via een loting bij de notaris. De kandidaten die zijn ingeloot, zullen eerst gecheckt worden alvorens ze uit te nodigen voor een persoonlijk gesprek bij de makelaar. Na dit gesprek zal de makelaar aangeven op welke termijn een koopbeslissing moet worden genomen.

Houd op 5 november dus onze website in de gaten. We hopen samen met u de eerste stap te zetten naar uw nieuwe woning in ’t ValkenTij.